Studenten Hogeschool geven theatervoorstelling

De Theater Company is een groep van 14 studenten van verschillende opleidingen en hogescholen die in vijf maanden met elkaar een theatervoorstelling hebben gemaakt. Naast de productie van het theaterstuk, hebben ook alle studenten een rol in de voorstelling die vanavond wordt opgevoerd in de “G”-vleugel van Hogeschool Leiden. Het stuk ‘Flat’ is een ‘zap’ voorstelling die de toeschouwers een kijkje gunt in hoe de verschillende generaties de tijdgeest van nu ervaren.

Door de individualisering neemt de sociale controle af. Wie kent er nog zijn of haar buurman? Het gevolg van dit sociale isolement is dat we ons onveilig voelen. We willen wel contact, we willen gezien worden, maar we durven niet. De contacten die er zijn, zijn vluchtig en oppervlakkig. Alleen af en toe, heel plots, is er een moment van gezamenlijkheid.

Herkenbare onderwerpen, zoals keuzestress, een huwelijk waarin de schone schijn wordt opgehouden, een aan sex verslaafde tiener, gefrustreerde oudjes en een narcistische veertiger die langzaam kaal wordt passeren in snel tempo de revue en geven een blik in het leven van de bewoners van de Flat.

Zaterdag 26 juni 2010, aanvang 20.30 uur.
Kaartverkoop via: www.theatercompany.nl

Advertentie

Cultuur Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×