'Leids Blauw' van Jos Agasi; foto: PR.

Onvervalst 'Leids' bij Galerie De Pieter

In het kader van de Lakenfeesten, die dit jaar voor de 25ste keer plaatsvinden, brengt Galerie de Pieter aan de Breestraat een onvervalste Leidse tentoonstelling. Er zijn stadsgezichten van de Sleutelstad en landschappen uit de omgeving te zien en er is werk van typische Leidse kunstenaars. Daarnaast hangen er portretten van bekende ‘Leienaars’. Ook is in de galerie een kamertje ingericht met werk van schilders van de Leidse School, als eerbetoon aan de illustere voorgangers van de hedendaagse kunstenaars. Verhalenvertelster Janine Vermeulen verricht op 2 juli om 19.00 uur de opening.

De tentoonstelling duurt van 3 juli tot en met 8 augustus. Meer info en openingstijden: www.galeriedepieter.nl

Advertentie

Cultuur Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×