Bewoonster Atjehstraat geschopt en geslagen

Een jonge vrouw die in de Atjehstraat woont, is gisteravond geschopt en geslagen. Rond 22.45 uur stonden er een 21-jarige Leidse en een 28-jarige Leidenaar voor haar deur. Toen ze de deur voor deze twee bekenden van haar opende, moest ze enkele klappen en schoppen incasseren. Bekenden van het slachtoffer, schoten haar te hulp. Hierop ging het agressieve tweetal er vandoor, richting Lombokstraat. De politie kon het tweetal niet direct vinden, maar vond wel de auto van de 28-jarige. Deze wagen werd weggesleept. Rond 23.55 uur kon de vrouw, die zich op het bureau kwam melden, worden aangehouden.

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×