Bromfietser zwaar gewond na botsing met auto

Zaterdagochtend is een bromfietser ernstig gewond geraakt, nadat hij in botsing kwam met een auto. De 16-jarige Leidenaar reed rond 11.15 uur over de Vijf Meilaan richting de Churchilllaan, toen hij op de kruising werd aangereden door een auto die vanaf de Sweelincklaan wilde oversteken naar de Debussystraat. De klap was zo hard, dat de jongen enkele meters gelanceerd werd. De politie verleende hem eerste hulp, waarna hij met ernstige verwondingen naar het ziekenhuis gebracht werd. De 43-jarige Leidenaar die de auto bestuurde, heeft op het politiebureau een verklaring afgelegd. De politie heeft ter plaatse onderzoek naar het ongeluk gedaan.

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×