Burgemeestersbezoek voor mevrouw Brussee-Schaart

Vanmiddag krijgt mevrouw M.C. Brussee-Schaart de burgemeester op de koffie. Hij komt haar feliciteren met haar 101e verjaardag. De jarige werd op 29 juni 1909 geboren in Zwartsluis. Na haar huwelijk verhuisde ze naar Warmond, waar ze zeven kinderen kreeg. De oudste dochter is inmiddels overleden. Het gezin verhuisde na een aantal jaar naar de Morsweg in Leiden, waar meneer Brussee een huis had laten bouwen. In die tijd werkte zijn vrouw als verpleegkundige bij Endegeest. Toen haar man in 1982 stierf, verhuisde mevrouw Brussee-Schaart naar de Rosenburch. Ze woont daar nu 27 jaar en is de oudste bewoner. Haar gezondheid is nog goed, al kost het lopen haar soms wat moeite.

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×