Grootschalige aanpak Oude Kooi gestart

Woningcorporatie de Sleutels is begonnen met de wijkaanpak van de Oude Kooi. Deze wijk wordt de komende tijd grootschalig opgeknapt en veranderd. Die aanpak wordt gefaseerd uitgevoerd, in nauw overleg met gemeente en bewoners. Afgelopen zaterdag was de officiële start van de wijkaanpak. De bewoners konden vragen stellen en proefwoningen bekijken. Verder konden ze de workshop `eten uit je eigen tuin’ volgen, en zich laten informeren over onderhoud en inrichting van de tuin. Historicus Cor Smit liet belangstellenden oude beelden van de wijk zien. De jongste wijkbewoners leefden zich uit met het beschilderen van vogelhuisjes en een stepwedstrijd.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×