Vragen LL over wegblijven gemeente bij kampioensreceptie Groene Hart Combinatie

Leefbaar Leiden stelt het college vragen over het wegblijven bij de kampioensreceptie van Voetbalvereniging Groene Hart Combinatie. Deze vereniging werd kampioen van de zaterdag derde klasse KNVB west 2 en nodigde het gemeentebestuur uit voor de kampioensreceptie op 12 juni. Op de mondelinge afzegging van wethouder De Wit na, heeft het bestuur van de voetbalvereniging geen reactie van de gemeente gehad. LL wil van het college weten of de uitnodiging van de voetbalvereniging is ontvangen en waarom er niet op is gereageerd. Ook vraagt de partij of de vereniging alsnog kan rekenen op een brief van de gemeente en bijbehorende cadeaus. Het sportbedrijf, dat ook uitgenodigd was, heeft zich per brief afgemeld. LL vraagt of de gemeente en het sportbedrijf bekend zijn met de mogelijkheid een afgevaardigde te sturen.

Leiden


Sleutelstad Media
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×