Foto's: Marjo Heemskerk.

Knooppunt Historische Vaarwegen feestelijk geopend

Hoewel de organisatie aangegeven had te beschikken over een groot scherm om de voetbalwedstrijd Nederland-Slowakije te kunnen volgen, was de belangstelling voor de opening van het Knooppunt Historische Vaarwegen gistermiddag gering. Dit jaar staat Zuid-Holland in het teken van de historische vaarwegen en waterlinies. In het kader daarvan en in samenwerking met diverse partijen, maakt stichting CTV Zuid-Holland Leiden in de meest letterlijke zin een knooppunt van de historische vaarwegen. Gisteren om 15.00 uur doopte Statenlid Eva de Bakker het schip de Elvira, in de Leidse Haven. Deze zal in de maanden juli en augustus dagelijks tochten maken naar Katwijk, Haarlem, Delft en Wierickerschans, over de Hollandse Plassen. Na afloop konden de bezoekers een presentatie bekijken onder het genot van een drankje en een hapje.

Leiden Regio


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×