Foto's: Marjo Heemskerk.

Duizendste stadswandelaar(s) in het zonnetje gezet

Vanmorgen rond 11.30 uur, werd een groepje stadswandelaars, acht dames en één heer, geheel onverwachts in het zonnetje gezet op het Visitor Centre Leiden. Zij waren namelijk de duizendste stadswandelaar(s) en geen van hen wilde deze eer persoonlijk opstrijken. Na koffie/thee en gebak werden de gasten toegesproken door de voorzitter van Gilde Leiden, de heer Albert van Diggele. Vervolgens overhandigde wethouder Jan-Jaap de Haan een presentje. De wandeltocht kregen zij er gratis bij.

Gilde Leiden en Visitor Centre geeft bezoekers aan de Sleutelstad de unieke mogelijkheid om zonder afspraak of reservering vooraf, deel te nemen aan de ‘Stads- en hofjeswandeling met een vleugje Rembrandt’ onder leiding van een gids van Gilde Leiden.

Meer info: www.gildeleiden.nl en www.leiden.nl

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×