Op vakantie in het Kooipark, foto's: Jacqueline Borg

Gratis op vakantie met TAMTAM Festival in Kooipark

Het was nog niet zo erg druk bij de start van het grote Zomerfeest in het Kooipark in Leiden-Noord, maar de stemming zat er al goed in. Het Zomerfeest is de laatste activiteit van het jaarlijkse TAMTAM festival voor de zomervakantie. Nog tot 18.00 uur vanavond is er van alles te doen voor jong en oud. Er worden verschillende workshops gegeven, zoals bloemschikken, sieraden maken, Djembé en Zumba. Men kan een eigen sandwich ontwerpen, of even gratis op strandvakantie, waarvan de vakantiefoto’s op de website van het festival te vinden zullen zijn. Op een speciaal gereserveerd veldje kunnen kinderen hun spulletjes te koop aanbieden. Meer informatie is te vinden op www.tamtamfestival.nl

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×