Kleurige 'Diva Queen Of The Year verkiezing' op Stadhuisplein

Gisteravond vond op het Stadhuisplein de ‘Diva Queen of the Year verkiezing plaats. Negen vooral bontgekleurde ‘deelneemsters’ imponeerden de jury én het publiek met wervelende muzikale shows, zang en dans. De ‘dames’ waren via landelijke voorrondes geselecteerd. De presentatie werd weer schitterend neergezet door Christine Carrington alias Lorenzo van Beek. Op het ‘streaker-incident ‘na verliep alles goed en was het een zomerse en gezellige drukte op het plein. In de pauze gaven de bekende Alley Girls een fantastisch optreden. Na afloop traden de goeie oude Shoes op, die 25 jaar geleden, bij de eerste lakenfeesten ook al van de partij waren. De ‘good old boys’ swingden de pan uit en lieten zien , dat ze ook jongeren volop aan het dansen en zingen konden krijgen.

ILoveLeiden.com maakte bovenstaand filmpje over de Diva-verkiezing.

Advertentie

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×