Start Praktijkcentrum voor Installatie- en Elektrotechniek

Het ROC en InstallatieWerk Zuid Holland (IWZH) starten gezamenlijk het Praktijkcentrum voor Installatie- en Elektrotechniek. Dit Praktijkcentrum gaat deel uit maken van het Technopark Leiden op het Lammenschanspark. Het centrum gaat zich richten op de nieuwste ontwikkelingen in de techniek. De nadruk ligt daarbij vooral op duurzaamheid. De opleidingen die het ROC er gaat geven, zijn in nauwe samenwerking met het IWZH, dat hier het regionale bedrijfsleven vertegenwoordigt, ontwikkeld. Deze samenwerking moet het voor studenten aantrekkelijker maken, om voor een loopbaan in de installatie- en elektrotechniek te kiezen.

Advertentie

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×