Moke, foto: PR.

29ste editie van Werfpop staat als een huis

De dag voor de WK finale, op zaterdag 10 juli, vindt de 29ste editie van Werfpop plaats in de Leidse Hout. Het programma staat als een huis, met traditiegetrouw een voorrondeband: publiekswinnaar Ethereal. Na The Hilton Halo, vette rocksound en jarenlange ervaring, deze keer nóg een voorrondeband, namelijk de jurywinnaar G.O.T.V. met hun totaal vernieuwende technische sound. In een zeer gevarieerd programma met muziek van technopunck tot metal en zoetgevooisde soul zal ook Moke optreden, een van de grootste acts, die ons land op dit moment kent. Het festival wordt knallend afgesloten met een live set van de Belgische Beatbasterds: The Subs. Voor de kinderen valt er ook van alles te beleven zoals een springkussen, buikglijbaan, knutsel- en schminkruimte en een speciale kinderbar. Op het achterveld kan men bovendien genieten van straattheater door Imperium en de showworstelaars van Pro Wrestling Holland. De toegang is gratis. Meer info en volledig programma: www.werfpop.nl

Cultuur Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×