Inbraak tankstation Doctor Lelylaan levert niets op

Afgelopen nacht rond 03.10 uur heeft de politie twee mannen aangehouden, na een melding van een inbraak bij een tankstation aan de Doctor Lelylaan. Het tweetal, beiden afkomstig uit Den Haag, reed in de directe omgeving van het tankstation en werd voor controle aangehouden. In de auto lagen diverse inbrekerswerktuigen en bovendien kon één van hen zich niet legitimeren. De politie onderzoekt of de mannen betrokken zijn bij deze en mogelijke andere inbraken. Uit het tankstation werd niets gestolen. De schuifdeur bleek geforceerd te zijn.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×