Sauti Sol, foto: PR.

Sensationele muziek uit Kenia in Leidse QBus

Voor de tweede maal reist de Keniaanse band Sauti Sol samen met Afro Soul artiest Stan, door Europa. Op zaterdag 17 juli doet dit swingende gezelschap Leiden aan voor een sensationeel optreden in de QBus. Sauti Sol is op dit moment de meest succesvolle band in Kenia. Hun debuut cd ‘Mwanza’ was vorig jaar het best verkopende Afrikaanse album. Daarnaast heeft Sauti Sol met zijn opzwepende muziek dit jaar de Museke Pan Afrikcan Award gewonnen voor de beste Afrikaanse band. Beide acts worden begeleid door New East African Sound, een zeskoppige superieure Afrikaanse begeleidingsband.

Het concert begint om 21.00 uur. Kaarten reserveren: telefoon 06 – 42 96 71 77 , per mail vpolanen@tiscali.nl of via de bekende voorverkoopadressen Plato en Velvet.

Meer info: www.myspace.com/sautisol, www.penyafrica.com en www.myspace.com/standebut

Advertentie

Cultuur


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×