Foto: PR.

Joy en New Times voorlopig dicht

Gisteren heeft de voorzieningenrechter, mr. A.C.M. van Wesenbeeck van de rechtbank in Den Haag, in zijn uitspraak gesteld, dat er voor het openhouden van coffeeshop Joy en New Times geen enkele grond is. Beide zaken in de Beschuitsteeg gaan voorlopig op slot tot grote opluchting van een aantal buurtbewoners. Of de sluiting ook definitief zal zijn moet nog blijken. “Op 23 augustus is er namelijk een zitting van de rechtbank in de bodemprocedure en het resultaat daarvan zou moeten worden afgewacht”, zo betoogde verdediger mr. Van de Pluijm namens de eigenaren van de coffeeshops.

Advertentie

Leiden Coffeeshop


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×