Joy en New Times voorlopig dicht

38

Gisteren heeft de voorzieningenrechter, mr. A.C.M. van Wesenbeeck van de rechtbank in Den Haag, in zijn uitspraak gesteld, dat er voor het openhouden van coffeeshop Joy en New Times geen enkele grond is. Beide zaken in de Beschuitsteeg gaan voorlopig op slot tot grote opluchting van een aantal buurtbewoners. Of de sluiting ook definitief zal zijn moet nog blijken. “Op 23 augustus is er namelijk een zitting van de rechtbank in de bodemprocedure en het resultaat daarvan zou moeten worden afgewacht”, zo betoogde verdediger mr. Van de Pluijm namens de eigenaren van de coffeeshops.

Delen

38 reacties

 1. Wat een mongolen die nieuwe binnenstad bewoners. Last van de New Times heb je sowieso niet, blowers zijn wat rustiger dan dronkelappen, en de coffeeshop Joy is alleen van 4 tot 10 open. Maar ze zullen wel inschatten dat de waarde van hun woning nu hoger wordt ofzo.

 2. hardwerkende Nederlander op

  Gewoon een nulstelsel invoeren zoals andere gemeenten dat al gedaan hebben en al dat wietblowend en uitkeringstrekkend schorem met verdoofde hersenen de stad uitflikkeren.

 3. Lei de Naar op

  Zeg eens, "hardwerkende Nederlander". hoeveel lijntjes heb je nu weer gesnoven? Of was je om 15:52 uur al weer dronken?

 4. @hardwerkende Leidenaar: in de Oostvlietpolder is nog wel plek om dat werkschuw gedrogeerd links tuig te huisvesten dat slechts onder hun lafbekkerige pseudoniempjes zoals Lei de Nar op Sleutelstad zit.

 5. David Cohen op

  Mijn hele lijf zit onder de kanker. Ik doe nauwelijks een oog dicht van de pijn. Bewegen is een hel.
  Ik ben door de artsen opgegeven. We proberen de morfine zoveel als mogelijk uit te stellen, vanwege het verslavende karakter. Ik heb veel baat bij mediwiet.
  Althans niet van de apotheek, want die is te zwak en te duur.
  Het ziekenfonds vergoedt niet. Deze drug haalt de scherpe kantjes van de pijn eraf en is bovendien een beter slaapmiddel dan de beschikbare chemische slaapmiddelen.
  Wetenschappelijk veel verslavender en een kater (dufheid).
  Ik heb bewondering voor de gebruikers en verspreiders van hasjies. Ik heb zelf niet de indruk dat cannabisgebruikers per definitie werkschuw of links zijn. Maar ja een gele jodenster is snel opgespeld. These days.

 6. Een tevreden roker is geen onruststoker, maar zuipend volk maakt veel kapot.
  Sommige lieden willen concentratiekampen voor mensen die afwijken van wat zij normaal vinden.

 7. Overlastgevende drugsgebruikers -en handelaren vergelijken met vervolgde Joden. Tsjonge, je moet maar durven in dit land. Fatsoen begint bij jezelf.

  Het medisch ´nut´ van mediwiet is onbewezen. Daarvoor is eerst grootschalig en dubbelblind klinisch onderzoek nodig om wetenschappelijke conclusies te kunnen trekken. Het geëxperimenteer van sommige (huis)artsen bij het voorschrijven van ´medicinale´ cannabis is twijfelachtig, m.n. daar waar het producten betreft die niet afkomstig zijn van het Bureau Medicinale Cannabis.

 8. toedeledokie op

  Ik heb nog nooit gehoord van "medicijnen"die je moet roken, maar tegenwoordig wordt methadon en gratis heroine ook al als medicijn gezien. Nog effe en de gratis "medicinale"wiet kan gerookt worden in het sjieke junkenpaleis, wat van de partij van de amfetamine natuurlijk in de meest kinderrijke wijk van leiden geparkeerd moest worden.

 9. simon platteel op

  NederlandOntwaakt, Hoe haal je het in je hersens om je zo te noemen, jullie soort figuren moeten moeten opzouten, weg uit Leiden, Newtimes bestaat al jaren en moet gewoon openblijven, als je eens wist hoeveel schijnheilige figuren, die nu ook een voorbeeld functie hebben daar hun blow halen, is niet te tellen, dus nu weg met de zeikers uit de steeg, die horen niet in Leiden thuis, er moet een wet komen dat als je in de binnenstad gaat wonen, en dan gaat zeiken, moet je huis openbaar verkocht worden, dit is weer commentaar van de NietMensen.

  Gun ieder zijn plezier.

 10. Aan de reacties te zien barst het in Leiden dus van de kortzichtige en generaliserende mensen,
  diegene die denken dat softdrugs gebruikers allemaal werkschuw links tuig is heeft het behoorlijk mis, werkschuw tuig zit namelijk de hele dag op de garenmarkt of in het plantsoen van dat goedkope Aldi bier met halve liters naar binnen te gieten. maar gelukkig kan je Alcohol op meer dan 300 plaatsen in de stad verkrijgen (ook buiten de singels of op minder dan 100 meter van een school)
  wat zijn de volgende stappen ?
  tegen alle horeca ondernemers op de beestenmarkt gaan procederen dat er geen alcohol meer geschonken mag worden daar dit toch ook niet zo goed voor de gezondheid is en meer overlast veroorzaakt dan softdrugs. om de verkeers slachtoffers er nog maar buiten te laten !

  Ga lekker in de polder wonen als je de levendigheid van de binnenstad niet aankunt

 11. NederlandOntwaakt op

  Simon Platteel, dat is toch die gast die een tijdlang optrok met (de wegens geweldpleging veroordeelde) crimineel Jan Verbaan…? Ga jij zelf effe snel opzouten, benevelde gast.

 12. Vlinders ruiken een geile partner op 15 kilometer afstand.
  Via frenonen in de lucht, zeg maar, moleculen ofzoo.
  Hoe weet je wel weet je niet Ontwaakte Muis dat Simon Plateel beneveld ruikt, koekebakker, pannekoek NO.
  Maar nu tot zaken, mongool.
  Wat ga jij doen aan de Eikenprosessierups met je grote bakkus.

 13. Jan Holleder op

  Maar heb jij dat dan ook Lievve Renske, dat als je een jonge man naast je duldt, die vers naar zweet ruikt, volgens Martin ’t Hart gaat het om 15 minuten versheid, omdat daarna die vieze boterzuren gaan meezweten, dat dat dan de ultieme minuten zijn en dat daarna de verzuring, de verbotering zeg maar toeslaat?

 14. Ja versche mannen ruiken het lekkerst.
  Wisten jullie trouwens dat een man onder invloed van hasjies zijn orgasme wel twintig minuten kan uitstellen. Zonder dat het lid verslapt. En die tijd hebben wij net nodig om tot het eindpunt te komen. Prima spul bij relatiestoornissen.
  Ik begrijp al die zure Ontwaakten niet. Geniet en nooit met mate!

 15. Hoi @Renske.
  Jaahhh, geweldig highe mannen in bed.
  Superstars! Lekker lang doorgaan.
  Brute beren g.v.d.
  Niets schorem.
  Geweldig spul.

 16. Ja ik heb het ook wel gezien met drinkers.
  Altijd een slappe.
  En rokers stinken overal.
  Wietgebruikers zijn inderdaad Goden in het huwelijkse bed.
  Een medicijn voor geluk.

 17. En cannabis verlengt het orgasme ook, zowel bij vrouw als man van die paar anderhalve luttele seconde tot meerdere seconden. Een geschenk uit de hemel. Een wondermiddel.

 18. NederlandOntwaakt op

  Je kunt natuurlijk ook gewoon Axe gebruiken als je van jezelf zo´n vieze lichaamsgeur hebt en vrouwen afstoot…

 19. @Simon Platteel: Ik ben het met u eens, dat de opzet van Sleutelstad.nl, een intellectuele rationele discussie zo vervuild wordt door het soort leeghoofden als NederlandOntwaakt.
  Dat zijn de negatieve bijeffecten van de electronische democratie. Als het ware de kankergezwellen in de vrije wereld. Het is meestal zo jammer dat dit soort gezwellen vanzichzelf niet doorhebben wat voor triviale nonsens men neussnuit. Toch laten we dankbaar zijn dat het om een paar geisoleerde idioten gaat, dat ze niet georganiseerd zijn zoals in de jaren 30-40 in Duitsland. Dit soort types zijn de kapo’s die onschuldige joden en hasjgebruikers willen vergassen of willen doodknuppelen of verbannen naar de uithoeken van de stad.
  De haatpredikers. En onzinverspreiders (Axe).
  Maar laat ze maar rukken, die kleintjes. Kutjes zijn het.

 20. @Jolanda: ik herken dat. Ik ben nu 63. Laatst uitgerekend heb ik 76 minnaars gehad. Maar nooit getrouwd hoor.
  Ik herken die NederlandOntwaakt kereltjes wel. Dat soort typjes heeft een grote bek maar een piemelmuis tussen 6 en 10 cm.
  Het kleine schreeuwerige napoleon met verhoogde hakkentype, zeg maar.
  Grote bek, heel kort lontje.

 21. Tuurlijk is het sublimatie bij NederlandOntwaakt.
  Het triviale basale irrationeel gekwaak is slechts de spiegel van de inhoud van NO.
  Het waarnemen van chaos beantwoorden met idiotie.
  Kost een hoop stroom en energie, kleintjeboy.
  Ik voel wel wat voor de sexuele analiese van al die ongetwijfeld mooie dames.

 22. David Cohen op

  Ik herken dat wel.
  Ik poneer hem ook alleen nog maar in als ik gerookt heb. Met drank maak ik niets.
  Maar met wiet blijft ie vrij lang stijf.
  Mijn vriendin vind dat geweldig.
  Lang doorgaan.
  Maar vooral dat pijnstillende vind ik belangrijk.
  Ik zit onder de kanker, maar wiet stilt pijn.
  Mijn ervaring, geen wetenschappelijk bewijzen.
  Pas op mensen, ga geen tevreden stille rokers elimineren.

 23. Dat is mijn ervaring ook.
  Mijn minnaars met wiet achter de kiezen
  waren perfect. Hoe lang ze door konden gaan
  zonder verslapping. Wow.
  Geef mij maar hasjies.
  NederlandOntwaakt moet een soort luis zijn.
  Een bacterie.

 24. Na al die berichten, gaan: NederlandOntwaakt/ "hard"werkende nederlander en toedeledokie, waarschijnlijk ook een jointje proberen, je weet maar nooit ………. 😉

 25. Hey bij die tent kwam ik vroeger wel eens. Lekker poolen. Jammer dat nu de narrow minded "Leidenaars" het gelukt is om deze 20+ jaar oude tent te sluiten. Alcohol daarentegen is totaal geen punt in Leiden. Wat een zeikstad is het geworden!!

 26. NederlandOntwaakt op

  Zo te zien aan de onsamenhangende reacties van ´gebruikend Leiden´, die kenmerkend zijn voor teruglopende hersenactiviteit op oudere leeftijd, begint men al behoorlijk wat ontwenningsverschijnselen te vertonen nu het verslavingsproduct steeds lastiger verkrijgbaar wordt. Dat wordt nog een heel probleem om de slappe lul omhoog te krijgen die toch al niet meer omhoog kon komen anders dan met cannabisgebruik…

 27. Hoi Sylvia, das een goeie.
  Maar de NeoOntwaakte snapt niet dat wij vrouwen niet gebruiken, maar onze minnaars wel.
  Ik doe twee roseetjes, geen tabak of wiet.
  Dat doet men man. Maar die drinkt weer niet, die tut.
  Snap jij nog waar Ontwaakt het over heb?
  Die slappe is toch malende. Die hep al een tijd niet meer geen sex gehad, als je ’t mij vraagt. Zo’n schreeuwertje, zo’n rukkertje. Grote mond, klein pikkie.

 28. Kunne die uitgelebberde wijve zoals Anieta S. die onder invloed aan bejaardeseks doen hun seksuele fantasiën asjeblieft op een andere plek bedrijven? Gatverdegatver…

 29. Een aantal buurtbewoners, hoeveel zijn dat er? Laat deze 2
  coffeeshops open!

 30. Verbluffende samenvatting, tjeer diederick!
  Ik fluit af. Spanje wint. Je kan Sinterklaas
  toch ook niet afschaffen?

 31. Thea de Grave op

  Nou, we moeten wel van die Sinterklaas af.
  Want die discriminatie van die Pieten klopt toch niet?
  Ook die niet democratische ondergeschikte rol, ja toch?

 32. Kleine Natasja op

  Zeker. Vind ik ook. Ik vind dat Desi Bouterse, die zwarte eikel en Sinterklaas, die geile baard bij binnenkomst in dit land gearresteerd dienen te worden. Chocola of drugs ofzo.

Je bent nu offline