Werk van Maja Houtman, foto: PR.

Bijzondere expositie in Zilverfabriek

De Zilverfabriek is een winkel annex atelier, waar de edelsmeden Barbara Falke en Isabelle Riffon in één ruimte producten ontwerpen, vervaardigen, exposeren en verkopen. Daarnaast biedt de Zilverfabriek, gevestigd in de Pieterskerkchoorsteeg, andere kunstenaars de mogelijkheid tot exposeren. Ieder seizoen is er een nieuwe expositie van twee gast-edelsmeden en een beeldend kunstenaar. De edelsmeden Maja Houtman en Ilse de Kort en schilder Martien van Woerkum zijn de gasten van komend seizoen en zullen hun werk tonen vanaf augustus tot en met oktober. De opening vindt plaats op 6 augustus om 16.00 uur. Meer info en openingstijden: www.dezilverfabriek.eu

Cultuur


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×