Ook ochtendkater wordt gecontroleerd

Mocht Nederland winnen, waarop natuurlijk op gedronken moet worden, óf verliezen dat dan weer weggedronken wordt, let op, want ook maandagochtend checkt de politie de ‘ochtendkater’. Alcohol heeft per glas ongeveer anderhalf uur nodig om uit het lichaam te verdwijnen. Een kleine rekensom van het genoten aantal glazen en het aantal uren, voordat men ’s morgens weer in de auto stapt, kan een bekeuring en eventuele inname van het rijbewijs voorkomen. De eerste controle door het verkeershandhavingsteam en surveillerende agenten vindt trouwens al plaats direct na de finale. Een gewaarschuwd mens telt voor twee!

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×