Politie zoekt eigenaren gestolen spullen

Bij de aanhouding van een 25-jarige inwoner van Sassenheim, heeft de politie een aantal gestolen spullen aangetroffen. Van wie die spullen zijn, is niet bekend. De politie was woensdagochtend naar de Sassenheimer op zoek, in verband met een aangifte van bedreiging. Toen de wijkagent van Sassenheim hem in Park Rusthoff vond en wilde aanhouden, ging de Sassenheimer er op zijn fiets vandoor. Na een korte achtervolging per fiets en benenwagen, kon de agent hem aanhouden en meenemen naar het politiebureau. Tijdens het verhoor over de bedreiging, verklaarde de Sassenheimer dat hij aan geld kwam, door kratten met statiegeldflessen uit tuinen te stelen. In zijn verblijfplaats vond de politie een windscherm, gereedschapskist, stenenknipper en nog meer goederen.

De verdachte verklaarde een aantal spullen van een boot gestolen te hebben. De stenenknipper was volgens hem afkomstig uit een werkbusje. De politie sluit niet uit dat ook zijn fiets eigenlijk van iemand anders is. Niet van alle spullen die bij de verdachte gevonden zijn, heeft de politie aangiftes van diefstal. De politie verzoekt iedereen van wie iets uit de tuin of boot gestolen is, dan ook dringend aangifte van diefstal te doen. Ook aangifte van diefstal van kleine, minder dure spullen is belangrijk, omdat het inzicht geeft in het criminaliteitsbeeld.

Advertentie

Regio


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×