V.l.n.r. Stefan Maertens (Bvip), Saskia van der Lugt (De Hollandsche Tuyn) en Ronald Schenk (Demmenie Graficon) met een deel van de nu al ingezamelde mobieltjes. (Foto: Chris de Waard).

Eerste 500 mobieltjes voor Kika zijn binnen

Een maand geleden traden het Leidse telecom- en ict-bedrijf BViP en het Leiderdorpse communicatiebedrijf Demmenie Graficon via Sleutelstad.nl voor het eerst naar buiten met hun inzamelingsactie ‘Je oude mobiel doet leven’ ten behoeve van Kika (Kinderen met Kanker) en vandaag werden de eerste resultaten bekend gemaakt in het Leiderdorpse café-restaurant ‘De Hollandsche Tuyn’. Maar liefst 500 afgedankte mobieltjes zijn er al ingezameld. Deze worden begin volgend jaar verkocht aan het bedrijf ReCell dat ervoor zorgt dat de telefoontjes een tweede leven krijgen. Stefan Maertens en Ronald Schenk hopen dan voor zo’n 30.000 euro aan mobieltjes te hebben verzameld.

Bedrijven en particulieren die nog een oud of overcompleet mobieltje in de la hebben liggen kunnen deze inleveren bij één van de inzamelpunten. Deze staan vermeld op www.jeoudemobieldoetleven.nl.

Advertentie

Leiden Regio 06kika


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×