Help kinderen met kanker door inlevering oud mobieltje

Met de allernieuwste BlackBerry en andere iPhone’s met allerlei geavanceerde applicaties als nieuwste aanwinst, belandt het ‘oude’ mobieltje al snel in een vergeten la. In ontwikkelingslanden kan het afgedankte mobieltje nog een tweede leven krijgen en vaak nog wel zo’n vijf jaar dienst doen. Het Leidse telecom- en ict-bedrijf BViP en het Leiderdorpse communicatiebedrijf Demmenie Graficon zamelen belangeloos de afgedankte telefoons in voor het bedrijf ReCell, die heeft toegezegd 50 cent per mobieltje extra te doneren, als het streefbedrag van € 30.000 wordt gehaald. De actie eindigt op 5 januari 2011. Dan hopen de initiatiefnemers een grote cheque te kunnen overhandigen aan KiKa en het Wilhemina Kinderziekenhuis.

In Leiden en Leiderdorp komen verschillende verzamelpunten voor de afgedankte telefoons, waarvan de locaties te vinden zijn op:  www.jeoudemobieldoetleven.nl

Advertentie

Leiden Regio 06kika


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×