Bejaarde man omgekomen bij brand serviceflat

Afgelopen zaterdag ontstond brand op de zesde verdieping van serviceflat Richard Wagner. De brand ontstond waarschijnlijk door kortsluiting van de televisie in een appartement op de zesde etage. De 83-jarige bewoner van dit appartement kwam hierbij om het leven. Alle andere bewoners van het acht verdieping tellende gebouw werden door de brandweer op tijd geëvacueerd. De mensen werden opgevangen in de recreatiezaal en door de gezondheidsdienst gecontroleerd. Een vrouw moest behandeld worden, omdat zij veel rook had ingeademd. Rond 11.00 uur kon iedereen weer terug naar huis.

Advertentie

Regio


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×