De trekschuit, foto: Alex van Vliet.

Fotowedstrijd themajaar Leve de Vaarwegen en Waterlinies!

De provincie Zuid-Holland heeft opnieuw een fotowedstrijd georganiseerd, deze keer in het kader van het themajaar Leve de Vaarwegen en Waterlinies! Door maximaal drie foto’s in te zenden, van de persoonlijke beleving van de historische waterwegen in onze provincie, maakt men kans op een compleet verzorgde vaartocht met diner voor zes personen. Daarnaast zijn er nog tal van andere prijzen te winnen. De foto’s kunnen tot 15 november ingezonden worden. Binnenkort  meer info via: www.levedevaarwegenenwaterlinies.nl

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×