E-card Diaconessenhuis succes

De e-cards van het Diaconessenhuis vinden veel aftrek. Gisteren werd de 3.000e wenskaart aan een patiënt uitgereikt. Sinds 2008 is het mogelijk patiënten via internet blij te maken met een gratis wenskaart. De afzender kiest op www.diaconessenhuis.nl een kaart uit en schrijft er een persoonlijke boodschap in. In het ziekenhuis wordt de kaart vervolgens afgedrukt, in een envelop gestopt en naar de patiënt gebracht. Als de kaart voor 14.00 uur wordt aangemaakt, ontvangt de patiënt hem nog dezelfde dag. Veel mensen zijn inmiddels op de hoogte van deze service. Gemiddeld worden er vijf e-cards per dag verstuurd. Gisteren rolde de 3.000e E-card uit de printer. Deze kaart was bestemd voor de Leidse mevrouw Driebergen. Directeur patiëntenzorg Marja Weijers kwam deze kaart persoonlijk aan de patiënte brengen, en nam ook een bosje rozen voor haar mee.

Advertentie

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×