"You make me feel brandnew" door Tineke Swieringa, foto: PR.

Verhalend werk Tineke Swieringa bij Zône

Tineke Swieringa, geboren in Rotterdam, woont al sinds 1980 in Leiden, waar zij ook studeerde en werkte als onderzoeker en projectleider communicatieonderzoek bij Research voor Beleid. Haar hart ligt dan ook bij allerlei vormen van communicatie, met nadruk op schrijven en schilderen. Als autodidact betreft haar kunstzinnig niveau, richt zij zich op figuratieve beelden, die zich door ruimtes of geabstraheerde landschappen bewegen, waarin een ervaring of idee vorm vindt. Swieringa combineert oude met nieuwe technieken en scant haar gouaches digitaal in, waarna er vaak uitwerking en montages plaatsvinden. Van elk werk is een beperkte oplage ‘afdrukken’ te koop. Tijdens de augustusmaand is het werk van Swieringa te zien bij Galerie Zône in de Nieuwstraat.

De feestelijke opening vindt plaats op zondag 1 augustus van 14.00-16.00 uur.

Meer info en openingstijden: www.galeriezone.nl

Cultuur


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×