Man veroorzaakt overlast en wordt opgepakt

Afgelopen zaterdagavond rond 19.50 uur bouwde een 33-jarige Leidenaar zijn eigen feestje in een woning aan de Robijnstraat. De man veroorzaakte een enorme geluidsoverlast, die door omwonenden gemeld was. De man weigerde zijn muziek zachter te zetten en begon te schelden en te dreigen naar de agenten. Ondertussen draaide hij het volume nog wat hoger en zette de ramen open. Om verdere problemen met de buurt te voorkomen werd de man opgepakt, waarbij hij de agenten schopte en sloeg. De agenten hebben aangifte gedaan tegen de Leidenaar, die morgen wordt voorgeleid voor de Rechter-Commissaris.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×