Foto: Jacqueline Borg.

Grote tentoonstelling vleesetende planten in Leidse Hortus

De Hortus Botanicus Leiden presenteert in samenwerking met de International Carnivorous Plant Society en de Werkgroep Carnivora, een internationale tentoonstelling over vleesetende planten. Van 6 tot 15 augustus is het dus weer griezelen geblazen. Wie tijdens de tentoonstelling een foto maakt als ‘lekker hapje’ voor de Nepenthes bij de ingang in de Wintertuin, maakt kans op een jaar lang gratis toegang tot de Hortus. Er worden diverse activiteiten, lezingen en workshops gehouden rondom deze Vleeseters. De tentoonstelling is opgedragen aan Art Vogel, medeoprichter van Carnivora, die na 20 jaar de Hortus verlaat; hij gaat deze zomer met pensioen. Meer info: www.hortusleiden.nl

Advertentie

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×