Lekker genieten tijdens een van de fietstochten, foto: PR.

Libertas Zomerfestival groot succes

Het Libertas Zomerfestival, dat op 26 juni van start ging, is een groot succes. Talloze Leidse senioren hebben al genoten van allerlei activiteiten in en rond de Sleutelstad. Zo gingen de voetjes van de vloer bij de swingende muziekmiddag met ‘Die jongens van Willems’ en de linedance-middag, of reed men per fiets of scootmobiel een van de tochten door de omgeving. Ook voor de lezing over de Hortus Botanicus was de belangstelling groot. Het festival gaat nog door tot en met 20 augustus en wordt afgesloten met een bijzonder muzikaal feest in de Vredeskerk. Meer info en volledig programma: www.libertasleiden.nl

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×