Bejaarde vrouw in huis bestolen

Een bejaarde vrouw is gisteren in haar huis bestolen. Rond 16.00 uur werd er aangebeld bij de 84-jarige bewoonster van de Bloemistenlaan. Voor de deur stond een jonge vrouw, die vroeg of de buren thuiswaren. Ondertussen liep ze brutaal het huis van de Leidse binnen en ging al vragenstellend naar de keuken. Vervolgens schoof de indringster de tussendeur zo ver dicht, dat er geen zicht meer op de huiskamer en gang was. Waarschijnlijk is op dat moment de kamer doorzocht. Toen de jonge vrouw verdwenen was, ontdekte het slachtoffer dat ze haar tas, geld en sierraden kwijt was. De politie vraagt getuigen zich te melden via 0900-8844. De jonge vrouw sprak met een Frans accent, heeft een getinte huid en lang zwart krullend haar. Ze is ongeveer 1.60 m lang. Ze droeg gistermiddag een rok en een rode trui of blouse.

Advertentie

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×