Jaap van der Kooy in training, foto: PR.

Dakar-rally voor Jaap van der Kooy

Jaap van der Kooy doet voor de 17e keer mee aan de Dakar-rally. De 59-jarige Zoeterwoudenaar heeft de Rally 15 keer gereden in Afrika. Anderhalf jaar geleden reed hij voor de eerste keer door Zuid-Amerika. Dat beviel hem zo goed, dat hij ook in januari 2011 weer van de partij is met zijn KTM-motor. Vorige keer slaagde hij er niet in de rally, die door het noorden van Argentinië en Chili loopt, te volbrengen. IN een stofwolk, botste hij op een stilstaand voertuig. Van der Kooy hoopt de tocht dit keer wel te volbrengen. Hij heeft trainingsstages gevolgd in België en Tsjechië, en er staan er nog meer op het programma. Wie de Zoeterwoudenaar wil volgen, kan kijken op www.jaapvanderkooy.nl.

Advertentie

Regio


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×