Foto: PR.

Touwtrekken in branding voor goed doel

Voor de zesde keer wordt als onderdeel van het Noordzee Zomerfestival een touwtrekwedstrijd in de branding georganiseerd. De opbrengst gaat naar de ‘Hartfalen Foundation’. Wedstrijdleider Jaap van Duivenbode verheugt zich al op het komende evenement in de zee bij Katwijk en captain van de Nederlandse kampioensploeg, Jaap Ouwehand, merkt daarbij op: “Het is ieder jaar weer hard trainen geblazen om klaar te zijn en de strijd aan te gaan. Ik heb van de organisatie begrepen, dat er zich dit jaar al vijf teams van Hartfalen Foundation hebben ingeschreven en dat zij er ook dit jaar weer op gebrand om de hoofdprijs voor het goede doel mee naar huis te nemen”. De spannende strijd, waarbij rekening gehouden moet worden met de onderstroom, de tijstroom, de wind en de golfslag, vindt plaats op 13 augustus om 18.30 uur bij het Zeepaviljoen ter hoogte van de vuurtoren. Meer info en aanmelden van teams: www.noordzeezomerfestival.nl

Regio Sport


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×