Twee studenten bestolen in juli

Vorige maand hebben twee studenten aangifte gedaan van diefstal. Een 24-jarige student die op woensdag 7 juli boodschappen wilde gaan doen, kon zijn portemonnee niet meer vinden. Hij had de beurs laten liggen in de gemeenschappelijke ruimte van het studentenhuis aan de Oude Rijn. Daar is hij vermoedelijk door een dief weggenomen. Die dief kon eenvoudig binnenkomen, omdat de voordeur van het huis niet goed sluit. Een dag later ontdekte een 20-jarige bewoonster van een studentenhuis aan de Hogewoerd dat haar gordijnen opzij geschoven waren en dat het raam wijd open stond. De laptop, die vanaf de straat zichtbaar was, was bovendien verdwenen.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×