Dievegge universiteit ontmaskerd

Gisteravond is de dievegge die de universiteit al een tijdje teisterde, ontmaskerd. De huismeester van het universiteitsgebouw aan de Einsteinweg had al meerdere keren te horen gekregen dat er voedsel was gestolen uit de koelkasten. Ook was de noodontgrendeling van de toegangsdeuren verbroken. Verder waren de computers en andere faciliteiten die alleen bedoeld zijn voor studenten en docenten, onrechtmatig gebruikt door een nog onbekende persoon. Bovendien was er het vermoedden dat er ’s nachts iemand in het pand verbleef. Gistermiddag rond 17.00 uur vond de huismeester een 28-jarige Chinese vrouw, die onbevoegd aanwezig was. Ze is aan de politie overgedragen en aangehouden voor inbraak en diefstal.

Advertentie

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×