Verloting scooters onder marktbezoekers

Wie een Leidse markt bezoekt, maakt deze maand kans op een gratis elektrische scooter. De Stichting Marktpromotie Leiden geeft acht van die scooters weg en hoopt met deze actie meer bezoekers van buiten de Sleutelstad naar de markt te lokken. Bij hun aankopen krijgen bezoekers van alle Leidse week- en weekendmarkten een speciale aankoopbon, die zij voorzien van hun naam en telefoonnummer in de daarvoor bestemde bus kunnen gooien. Op zaterdag 28 augustus trekt wethouder Robert strijk tijdens een groot feest op het Stadhuisplein uit iedere bus een winnaar. De bonnetjesactie begint morgen. De scooters zijn iedere zaterdag te bewonderen op het Stadhuisplein.

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×