Meisje aangerand in trein Den Haag - Leiden

Politie Hollands Midden is opzoek naar getuigen van een aanranding in de trein, die plaatsvond op zondagochtend rond 10.00 uur. De trein, met beginpunt Vlissingen en eindstation Amsterdam Centraal, vertrok om 09.47 uur vanuit Den Haag van spoor 6. Een meisje werd bij het instappen in Den Haag aangesproken door een lichtgetinte jongeman, in gezelschap van een vriend. Het meisje stapte apart van het tweetal in de trein maar werd even later door een van hen een toilet ingetrokken en aangerand. Het lukte het slachtoffer om in Leiden het toilet uit te vluchten. Er stonden meerdere mensen op het balkon van de trein, die het meisje of de dader hebben kunnen zien. Mensen die iets gezien hebben, kunnen contact opnemen met de politie Hollands Midden, telefoon: 0900-8844 of via Meld Misdaad Anoniem telefoon: 0800-7000.

Advertentie

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×