Foto:PR.

Zomerse knalfuif bij QBUS met 'Streetlight Manifesto'

De Amerikaanse Ska Sensatie ‘Streetlight Manifesto’ zal op zondag 15 augustus voor een zomerse knalfuif zorgen bij de QBUS. De zevenkoppige band met een unieke sound, heeft al vier albums op haar naam staan en zorgt wereldwijd voor uitverkochte zalen. Begin 2000 richtte Tomas Kalnoky, de man die de band Catch-22 groot maakte met het schrijven van het album Keasbey Nights, de groep op. Met fiks wat blazers – twee saxofonisten, een trompetist en een trombonist – brengt de band een spannende en swingende mix van rock en ska, met invloeden van latin, folk, World, funk, jazz en klassiek. Een voorproefje is te zien en te horen op YouTube

Het concert begint om 21.00 uur. Kaarten reserveren: telefoon 06 – 42 96 71 77 , per mail vpolanen@tiscali.nl of via de bekende voorverkoopadressen Plato en Velvet

Cultuur


Sleutelstad Media
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×