Foto: Naturalis.

Naturalis viert 190e verjaardag met andere jarigen

Alle mensen en kinderen, die op 9 augustus jarig zijn, mogen deze dag gratis naar museum Naturalis. Met dit cadeautje viert het museum haar 190e verjaardag. Koning Willem I richtte op 9 augustus 1820 het Rijksmuseum voor Natuurlijke Historie op, dat zich ontwikkelde van nationaal natuurhistorisch museum Naturalis tot het huidige Nederlands Centrum voor Biodiversiteit Naturalis dat in januari dit jaar gelanceerd is. Met een collectie van wereldformaat en de combinatie van onderwijs, onderzoek en publieksvoorlichting bevordert NCB Naturalis de kennis over het leven op aarde in heden en verleden. Het museum trekt zo’n 250.000 bezoekers per jaar. De jarige bezoekers moeten bij de kassa wel even kunnen aantonen echt jarig te zijn. Meer info: www.naturalis.nl

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×