(Foto's: Marjo Heemskerk)

Openluchtbioscoop Pieterskerkplein druk bezocht

Gisteravond startte de Summer Special van het LFF op het Pieterskerkplein. Voordat de voorstelling begon, was het plein volgestroomd met belangstellenden, vaak met een eigen stoeltje onder de arm. De organisatie deelde dekens uit en de meeste mensen hadden hun eigen wijntje en hapjes meegenomen om goed in de Italiaanse sfeer te komen. Het publiek genoot gisteren van de eerste film, die op het programma stond: Otto e Mezzo van Frederico Fellini. Vanavond wordt Pranzo di Ferragosto (2008) gedraaid en morgenavond Caos Calmo (2008). De toegang is gratis. Meer info: www.leidsfilmfestival.nl.

Advertentie

Cultuur Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×