Overgangsregeling Woonzicht moet teruggedraaid

Vorig jaar heeft Holland Rijnland de overgangsregeling van Woonzicht afgeschaft. Daardoor raakten zo’n 40.000 ingeschreven woningzoekenden hun extra inschrijfwaarde kwijt, met een kleinere kans op het krijgen van een nieuw huis tot gevolg. Ongeveer 150 woningzoekenden maakten bezwaar tegen de het afschaffen van de verkregen rechten uit de overgangsregeling van Woonzicht. De Commissie voor de Beroep- en Bezwaarschriften van de regio Holland Rijnland verklaart die bezwaren gegrond en adviseert Holland Rijnland om het besluit te herroepen en de betrokken woningzoekenden hun oorspronkelijke inschrijfwaarde terug te geven. De huurderskoepels FHLO en SRH verwachten dat het Dagelijks Bestuur van Holland Rijnland dit advies opvolgt.

Advertentie

Leiden Regio


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×