Informatief tochtje over snelfietsroutes

Op 1 september kunnen belangstellenden kennis maken met twee toekomstige snelfietsroutes. De fietspaden langs het spoor tussen Leiden en Den Haag (Velostrada) en die langs de A44 (Via 44) worden in een nieuw jasje gestoken. Het is de bedoeling dat ze komend voorjaar omgetoverd zijn tot heuse snelfietsroutes. Wie wil weten hoe de paden er uit komen te zien, kan op woensdag 1 september een kennismakingstochtje fietsen onder leiding van de projectleider, die onderweg informatie zal geven. De fietstochten starten beide om 13.15 uur bij een grote tent ten zuiden van het station van Voorschoten en zijn zo’n 20 km lang. Na terugkomst, om uiterlijk 15.30 uur, wordt het officiĆ«le startsein gegeven voor de werkzaamheden. GeĆÆnteresseerden kunnen zich tot 25 augustus opgeven via snelfietsroutesdenhaagleiden@pzh.nl.

Leiden Regio


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×