Overhaalbrug tijdelijk vervangen door pont

De Overhaalbrug over de Vliet is toe aan een onderhoudsbeurt. Tussen maandag 16 augustus en 6 september wordt onder meer de elektrische besturing onder handen genomen. Omdat voetgangers en fietsers de brug die hele periode niet kunnen gebruiken, zet de provincie tijdelijk een veerpont in. Die pont vaart van maandag tot en met vrijdag tussen 07.00 en 19.00 uur. In het weekend vaart hij tussen 09.0 en 19.00 uur. Omdat er op donderdagavond 19 augustus een informatieavond over de herinrichting van de Meeslouwerplas gepland is in Restaurant De Knip, vaart de pont die dag tot 22.00 uur. Buiten de vaartijden kunnen fietsers gebruik maken van een alternatieve route via de Veurseweg, Schoolstraat, Koningin Julianalaan, Raadhuislaan, Johannes Vermeerplantsoen, Frans Halsplantsoen, Vlietlandpad, Vlietlandbrug, Spekpolderweg, Zwetpad, Rietpolderweg, Oostvlietweg en vice versa. Het scheepvaartverkeer heeft geen last van de werkzaamheden. Meer informatie over het onderhoud staat op www.zuid-holland.nl/Overhaalbrug.

Regio


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×