Kevin Florijn geen Popstar

Ondanks een succesvolle auditie bij de nieuwe serie van het populaire SBS6-programma Popstars, zal de Leiderdorpse zanger Kevin Florijn niet in de voetsporen treden van zijn zangmaatje Wesley Klein. Hoewel de voltallige jury hem graag terug wilde zien, besloot Kevin dat het na de auditie mooi was geweest: “De reden dat ik er voor kies om niet langer deel te nemen is dat ik toch via een andere weg verder wil bouwen aan mijn carriere en dit vooral niet te gehaast wil doen. Mijn auditie was voor mij een mooie ervaring die ik als bagage met me mee zal nemen,” zo laat hij via Hyves weten.

Advertentie

Cultuur Leiden Regio


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×