Asociaal verkeersgedrag geregistreerd door videoauto

Bijna dagelijks rijdt de videosurveillanceauto van de politie Holands Midden door de regio op zoek naar asociaal verkeersgedrag. Ook de afgelopen week is ook weer volop gecontroleerd. Een beginnend bestuurster raakte door de opnames haar rijbewijs kwijt, omdat zij met een snelheid van 180 km/u over de A4 richting Den Haag scheurde. Een andere vrouw werd gesnapt op irritant bumperkleven en rechts inhalen. Twee andere snelheidsduivels op de N11 kregen een bekeuring nadat ze de maximum snelheid met 38 en 45 km/u overschreden. Op dezelfde dag, werd een automobilist, die over een doorgetrokken streep inhaalde op de bon geslingerd en een automobilist, die mobiel belde zonder handsfreeset, kreeg ook de rekening gepresenteerd.

Leiden Regio


Sleutelstad Media
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×