Marina Bosman, foto's: Emile van Aelst.

"Hier wordt gerookt!! PUNT!!"

Marina Bosman, eigenaar van het populaire kroegje ‘Ons Cafeetje’, was eigenlijk wel opgelucht, toen gisteravond twee controleurs binnenkwamen en een rapport opmaakten vanwege de overtreding op het rookverbod. Op deze manier komt de zaak tenminste voor de rechter, bij wie Bosman heel wat aan te voeren heeft over het rookverbod en de gevolgen daarvan. “Waarschijnlijk hebben we dan al een nieuwe regering en wordt ’t weer teruggedraaid!! Wiet legaliseren, zeg ik, en ons een sigaretje verbieden???? Denk ut niet!!!!”, zo schrijft Bosman op haar Hyves en ze vervolgt haar relaas met: “Trouwens de buurman mag een rookruimte maken groter dan mijn hele café dat is pas een Economisch Delict…en dat heb ik niet bedacht maar de Minister die ik trouwens ook al een paar keer gesproken heb!! En al zouden mijn mensen buiten gaan staan, wordt ik weer gesloten door de Gemeente wegens geluidsoverlast…dussss ik heb twee stickers op de deur: Hier wordt gerookt!! PUNT!!” Bosman is niet van plan de boete te betalen: “Laat ze mij maar ophalen, dat versnelt waarschijnlijk de procedure, anders ben ik pas over vijf jaar aan de beurt” zegt zij strijdlustig.

Advertentie

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×