Drie meiden op dievenpad, politie zoekt getuigen

Een 16-jarige Leidse en een 18-jarige vrouw uit Oegstgeest zijn afgelopen vrijdagavond, rond 23.00 uur, overvallen door een groepje van drie meiden. De twee vrouwen fietsten over de Wassenaarseweg ter hoogte van de rotonde bij het Rijnlands Revalidatie Centrum, toen zij door het drietal werden klemgereden. Met geweld probeerden de meiden de tas van een van de vrouwen af te pakken en sloegen erop los. Nadat een voorbijganger riep, dat hij de politie belde, fietsten de ‘dames’ snel weg. De politie vraagt mogelijke getuigen contact op te nemen via 0900-8844

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×