54-jarige inbreker aangehouden

Naar aanleiding van een melding door een alerte buurtbewoner heeft de politie afgelopen zaterdag een 54-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats aangehouden op verdenking van woninginbraak. De man hield zich verdacht op bij een woning aan Frits Mehrtenslaan. Toen de agenten arriveerden was de man in de betreffende woning bezig en ging er als een haas vandoor via een raam. Hij rende weg in de richting van de Hendrik Andriessenlaan, maar werd al snel in de kraag gegrepen. In zijn zak bleek een visitekaartje te zitten met een adres erop van een woning aan de Hendrik Jesselaan. Ook hier was ingebroken. De politie doet verder onderzoek of de verdachte inderdaad ook bij deze inbraak betrokken is geweest.

Advertentie

Regio


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×