Omwonenden advocatenkantoor kunnen gratis internetten

De Clercq Advocaten Notarissen Belastingadviseurs heeft zich via sponsoring verbonden aan de stichting ‘Wireless Leiden’. Dit initiatief maakt het mogelijk voor bewoners in de omgeving van het kantoor om gratis gebruik te maken van internet. Advocaat Natascha van Duuren, advocaat en één van de partners van de De Clercq hoopt dat meer bedrijven dit voorbeeld volgen en zegt: “De Clercq vindt het belangrijk een bijdrage te leveren aan ‘Wireless Leiden’. In 2009 waren er in Nederland nog bijna 1 miljoen mensen die thuis geen internetaansluiting hebben. Vooral oudere en laagopgeleide mensen hebben geen aansluiting; twee van de drie personen zonder internettoegang is laagopgeleid. Bij één op de acht personen zonder internet spelen financiële redenen een rol. Als wij met onze ‘NodeDeClercq’ het internetgebruik bij deze groep mensen in de omgeving van ons kantoor kunnen bevorderen, dan doen we dat graag”. De ‘NodeDeClercq’ heeft ook bijgedragen, dat er een goede verbinding gemaakt kan worden met Verpleeghuis Leytenrode.

Advertentie

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×