Rode Golf gestolen op Schubertlaan

Gisteravond hoorde de eigenaar van een rode Volkswagen Golf, het alarm van zijn auto afgaan en rende naar buiten. De auto stond geparkeerd op de Schubertlaan. Toen de eigenaar bij de auto aankwam, was hij te laat. Het was de dief gelukt de auto open te breken, te starten en weg te scheuren. Een week ervoor was al een poging geweest om de auto te stelen en vermoedelijk zijn de dezelfde dader(s) teruggekomen om nog een poging te wagen; deze keer met succes! De politie heeft de zaak in onderzoek en vraagt mogelijke getuigen, die de auto hebben zien wegrijden en/of de bestuurder hebben gezien contact op te nemen met de politie via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×