Groot kinderfeest in Katwijk

Vrijdag sluit het Noordzee Zomer Festival de schoolvakantie af met een groot kinderfeest. Tussen 14.00 en 15.30 uur kunnen kinderen voor de festivaltent op het Strandplein aan de boulevard, graven naar schatten. Bij deze activiteit zijn allerlei prijzen te winnen, waaronder een gouden medaille. Vanaf 15.30 uur kunnen de remmen los bij het springkussenfestijn. Er is een groot aantal luchtkussens, waarop geklommen en gesprongen kan worden. Sommige kussens zijn meters hoog. Anderen zijn alleen te bereiken door hele behendige kinderen. Bij de luchtkussens staan vrijwilligers, die een oogje in het zeil houden. Wie liever danst, kan vanaf 15.30 uur terecht bij de kinderdisco in de festivaltent. Daar is muziek van onder andere K3. De lekkere trek wordt tijdens het feest gestild met gratis suikerspinnen en limonade. De activiteiten eindigen om 17.00 uur.

Advertentie

Regio


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×