Rijnsburger mishandeld na scheldpartij

Een Rijnsburger is door een plaatsgenoot mishandeld, omdat hij diens vriendin uitschold. Zondagnacht rond 03.00 uur liep een 20-jarige Rijnsburger samen met zijn vriendin en een aantal anderen over het Noordwijkse Pickeplein. Het groepje passeerde een 17-jarige plaatsgenoot, die de vriendin van de 20-jarige begon uit te schelden. De Rijnsburger pikte dat niet en gaf de jongen een harde duw. Hierop viel hij op de grond. De 20-jarige was zo kwaad, dat hij hem, terwijl hij op de grond lag, een schop tegen het hoofd gaf. De jongen liep licht hoofdletsel op. Met behulp van aanwijzingen van getuigen, hield de politie de 20-jarige aan. Met behulp van de beelden van de camera’s op en rond de Grent is de mishandeling verder onderzocht. Vandaag is de verdachte voorgeleid aan de rechter-commissaris.

Advertentie

Regio


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×